This is yours / Dit is voor jou

Last winter I started working on my new picture book, it’s in the final stages now.

It’s a story about a boy who loves to draw. When he meets the old painter Anselmo a whole new world opens up for him. The boy and the painter become good friends. The day comes that Anselmo decides he’s is too old to be living by himself and that he has to move. For the boy he leaves behind something quite special.

The picture book ‘This is yours’ will be published by Lemniscaat at the beginning of 2017.

 

De hele winter heb ik gewerkt aan een nieuwe prentenboek en nu is het bijna klaar.

Het boek gaat over een jongen die dol is op tekenen. Wanneer hij de oude schilder Anselmo ontmoet gaat er een wereld voor hem open en de twee worden goede vrienden. Wanneer Anselmo op een dag moet verhuizen, hij is te oud om nog alleen te wonen, laat hij iets heel bijzonders voor de jongen achter.

Het prentenboek ‘Dit is voor jou’ zal begin 2017 verschijnen bij Lemniscaat.

drawing

 

painting on the floor

 

schilderij